Punkalaidun ei luovu konsulteista

Uutiset

Hankinnoissa aiheeseen liittyvä osaaminen keskeistä.

Punkalaidun

Jatkossakin kilpailutuksissa Punkalaitumen kunta voi käyttää ulkopuolista apua. Asia oli esillä valtuustoaloitteen johdosta.

Kilpailutuksen järjestämisessä on kunnan mukaan keskeistä aiheeseen liittyvä osaaminen. Kunnissa on erityisesti kansallisen kynnysarvon ylittävien hankintojen suhteen siirrytty keskitettyihin hankintoihin.

Valtuustoaloitteen jätti viime kauden puolella Martti Mölsä (sin.). Hän esitti, että meklari- ja konsulttipalvelut palautetaan viranhaltijoiden tehtäviksi taloudellisista syistä ja työpaikkojen turvaamiseksi. Aloitteella oli myös muita allekirjoittajia.

Kunnanhallituksen mukaan tilanne arvioidaan uudelleen aina, kun hankinta tulee ajankohtaiseksi.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat