Vammalan toria saneerataan miljoonalla eurolla

Uutiset

Hanketta valvoo poliitikkojen ja viranhaltijoiden toimikunta.

Vammalan tori

Vammalan tori.

Sastamalassa parannetaan Vammalan toria vuosina 2022-2023. Kustannusarvio on miljoona euroa.

Hankkeen rakennustoimikuntaan nimettiin luottamushenkilöedustajina Pentti Jarkko (kesk.), Kari Kaaja (kok.), Hannu Suomela (ps.) ja Mauri Tuominen (sd.). Viranhaltijoista kokoonpanoon kuuluvat tekninen johtaja Kimmo Toukoniemi, maankäyttöjohtaja Ilmari Mattila ja yhdyskuntatekniikan päällikkö Pasi Lähteenmäki, jotka voivat tarvittaessa kutsua muita asiantuntijoita mukaan. Tehtävänä on ohjata ja valvoa sekä toimia rakennuttajan edustajana hankkeessa.

Rakennustoimikunnan asetti kaupunginhallitus.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat