Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Tiistai 25.6.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Väyläopintoja tarjolla Saskyssa, lyhentävät amk-opiskelua ainakin puolella vuodella

Uutiset

Mahdollisia useissa koulutuksissa.

Sasky

Sasky. Kuva: Sakustars

Saskyssa toisen asteen opiskelijoiden on mahdollista suorittaa väyläopintoja. Ne ovat yksi vaihtoehto ammattikorkeakouluopintoihin hakeutumiseen.

Väyläopinnot sisällytetään osaksi toisen asteen ammatillista tutkintoa. Niihin haetaan pääsääntöisesti joko toisena tai kolmantena opiskeluvuotena. Väyläopinnot luetaan hyväksi ammattikorkeakoulututkintoon, joten ne lyhentävät opiskeluaikaa ammattikorkeakoulussa vähintään puolella vuodella.

Saskyssa väyläopinnot ovat mahdollisia useissa koulutuksissa. Näistä esimerkkejä ovat kone- ja tuotantotekniikka, liiketalous, sosiaali- ja terveysala sekä rakentaminen.

Väyläopintoihin on Saskyssa mahdollista hakea Tampereen ammattikorkeakouluun, Satakunnan ammattikorkeakouluun, Hämeen ammattikorkeakouluun ja Seinäjoen ammattikorkeakouluun. Lisäksi niihin liittyvää yhteistyötä on Laurea-ammattikorkeakoulun kanssa.

· · · · ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin - muista painaa linkkiä, jotta tilaus tulee voimaan. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: