Väyläopintoja tarjolla Saskyssa, lyhentävät amk-opiskelua ainakin puolella vuodella

Uutiset

Mahdollisia useissa koulutuksissa.

Sasky

Sasky. Kuva: Sakustars

Saskyssa toisen asteen opiskelijoiden on mahdollista suorittaa väyläopintoja. Ne ovat yksi vaihtoehto ammattikorkeakouluopintoihin hakeutumiseen.

Väyläopinnot sisällytetään osaksi toisen asteen ammatillista tutkintoa. Niihin haetaan pääsääntöisesti joko toisena tai kolmantena opiskeluvuotena. Väyläopinnot luetaan hyväksi ammattikorkeakoulututkintoon, joten ne lyhentävät opiskeluaikaa ammattikorkeakoulussa vähintään puolella vuodella.

Saskyssa väyläopinnot ovat mahdollisia useissa koulutuksissa. Näistä esimerkkejä ovat kone- ja tuotantotekniikka, liiketalous, sosiaali- ja terveysala sekä rakentaminen.

Väyläopintoihin on Saskyssa mahdollista hakea Tampereen ammattikorkeakouluun, Satakunnan ammattikorkeakouluun, Hämeen ammattikorkeakouluun ja Seinäjoen ammattikorkeakouluun. Lisäksi niihin liittyvää yhteistyötä on Laurea-ammattikorkeakoulun kanssa.

· · · · ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat