Satakunnan OP lahjoittaa huomioliivit päiväkoteihin ja seurakunnan lapsikerhoille

Uutiset

Tilattu paikallisen toimijan kautta.

Osuuspankki

Osuuspankki.

Toimialueen päiväkodit ja seurakunnan lapsikerhot saavat huomioliivit Satakunnan Osuuspankilta. Lahjoituksia tehdään muun muassa Huittisissa, Kokemäellä ja Sastamalan Keikyässä Pehulassa.

"Vastuullisuus, paikallisuus ja yhteisöllisyys ovat tärkeitä arvoja pankin toiminnassa. Tässä lahjoituksessa toteutuvat nämä kaikki", kertoo toimitusjohtaja Olli Näsi. Huomioliivit on tilattu paikallisen toimijan kautta.

Pankki on aiemmin muun muassa tukenut Keikyän riippusillan korjausta, kustantanut koronan ensimmäisessä aallossa ruokaostosten poimintaa ja kotiinkuljetusta K-kauppojen kanssa sekä lahjoittanut televisioita vanhainkoteihin.

Seuraava yhteiskuntavastuuteko on satsaus nuorten kesätöihin. "Tämä tarkoittaa rahallisesti 36 000 euron panostusta 15-17-vuotiaiden nuorten työllistämisessä", Olli Näsi iloitsee. Fuusioituvat Satakunnan, Sastamalan ja Satapirkan Osuuspankit mahdollistavat yhdeksänkymmenen nuoren työllistämisen ensi kesänä.

· · · · · ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat