VaLePa puristi voiton TUTO Volleysta

Uutiset

"Tauko pelaamisesta näkyi todella paljon", sanoi päävalmentaja Janne Kangaskokko.

VaLePa - Akaa-Volley

VaLePa.

Mestaruusliigassa VaLePa voitti TUTO Volleyn Turussa 2-3 (25-23, 20-25, 20-25, 25-23, 13-15). Isäntäjoukkue tarjosi vieraille tiukan vastuksen.

"Erittäin hyvä peli myös TUTO Volleylta, he pitivät vastaanoton tiukasti kasassa. Meillä tauko pelaamisesta näkyi todella paljon", sanoi VaLePan päävalmentaja Janne Kangaskokko. "Rytmin puute ja yleinen epävarmuus tulevasta tuovat haasteita. Tämä on päivä kerrallaan elämistä, joka on raskasta ja syö fiilistä. Toivon, että se rytmi saadaan takaisin", hän jatkoi.

Päätöserässä jatkui koko ottelun henki. Pitkät pallorallit seurasivat toisiaan ja hyökkäykset eivät helpolla uponneet kenttään. VaLePa pääsi muutaman pisteen karkuun, mutta TUTO Volley kampesi takaisin rinnalle. Vieraat pitivät kuitenkin viimeiset pallot hyppysissään.

"Sitkeä oli vastustaja tänään, taistelivat joka pallosta. Itsellä alkupeli oli hurmosta ja sen jälkeen hyytyi. Meillä on käynyt huonoa tuuria, kun pelejä on siirretty ja se on ollut henkisesti raskasta", pohti Jiri Hänninen. Hänet palkittiin joukkueensa parhaana.

VaLePa kohtaa maanantaina Savo Volleyn Siilinjärvellä.

Tilasto

· · · ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Tilaa Uutiskirje

    Uutiskirje on ilmainen.

    Tuoreimmat