Makuupusseja, taskulamppuja ja säilykkeitä ym. – Säkylä lähetti ripeästi humanitääristä apua Ukrainaan

Uutiset

Asiasta jätettiin valtuustoaloite.

Säkylä

Säkylän kunta on lähettänyt apua Ukrainaan. Asia oli esillä valtuuston kokouksessa maanantai-iltana.

Kuormassa lähti kymmeniä makuupusseja ja makuualustoja, satoja taskulamppuja, tuhansia paristoja, useita satoja säilykepurkkeja sekä kahdeksan laatikollista ensiaputarvikkeita kunnan omista varastoista. Avun rahallinen arvo on 6 000 euroa.

Asiasta jätettiin valtuustoaloite. Heti kokouksen jälkeen valtuuston puheenjohtaja Kari Simula (kesk.), kunnanhallituksen puheenjohtaja Pertti Huitu (kok.) ja kunnanjohtaja Teijo Mäenpää tekivät päätöksen humanitäärisen avun lähettämisestä.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat