Kolme kaupunginjohtajaksi pyrkivää testataan Huittisissa

Uutiset

Päätös oli haastatteluryhmän esityksen mukainen.

Huittinen

Huittinen.

Huittisissa kaupunginjohtajan valintaprosessi etenee.

Kaupunginhallitus linjasi, että soveltuvuustesteihin lähetetään filosofian tohtori Timo Kaunisto, yhteiskuntatieteiden ja hallintotieteiden maisteri Katariina Koivisto sekä yhteiskuntatieteiden maisteri Viveka Lanne. Päätös oli haastatteluryhmän esityksen mukainen. Timo Kaunisto on maaseutuyrittäjä ja keskustan entinen kansanedustaja, Katariina Koivisto Akaan hallintojohtaja ja entinen Vampulan kunnanjohtaja sekä Viveka Lanne Siikaisten kunnanjohtaja.

Keskustelun kuluessa Mikko Kaunisto (vas.) esitti, että haastatteluun kutsutaan myös Sami Ylipihlaja ja Timo Tolppanen. Esitys raukesi kannattamattomana.

Kaupunginhallitus valitsee kärkihakijat 28. maaliskuuta. Heidät valtuusto ja nuorisovaltuusto tenttaavat julkisessa tilaisuudessa 4. huhtikuuta.

Esityksen uudesta kaupunginjohtajasta kaupunginhallitus tekee 11. huhtikuuta. Valtuusto päättää valinnasta 25. huhtikuuta.

Virkaa tavoittelevia on yhteensä kuusitoista.

·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat