Vaikeasti havaittava vika Huittisissa: Jostain tulee kaukolämpöverkkoon ylimääräistä vettä

Uutiset

Lämpöyhtiö pyytää asiakkaitaan tarkastamaan käyttöveden lämmönsiirtimet.

Lämpöpatteri, lämpö, kaukolämpö

Huittisissa kaukolämpöverkkoon tulee jostakin ylimääräistä vettä. Lämpöyhtiön asiakkaita kehotetaan tarkastamaan vesimittarinsa.

Todennäköisesti vettä vuotaa jossakin kiinteistössä lämpimän veden lämmönsiirtimestä. Laitteen sisällä saattaa olla reikä tai repeämä, josta vesijohtoverkon vettä kulkeutuu kaukolämpöverkkoon.

Vuoto on yleensä vaikeasti havaittavissa. Se aiheuttaa ylimääräisiä kustannuksia. Vian vuoksi veden ja todennäköisesti myös lämmön kulutus kasvavat.

Huittisten Lämpö Oy pyytää asiakkaitaan tarkastamaan käyttöveden lämmönsiirtimensä. Helpoiten epänormaalin vedenkulutuksen voi todeta tarkastelemalla tarkastella vesimittarin lukemia ajankohtana, jona kiinteistössä ei ole vedenkulutusta – esimerkiksi myöhään illalla tai varhain aamulla.

Tietoja havaituista poikkeamista ottaa vastaan lämpöyhtiön toimitusjohtaja Antti Lumme sähköpostilla osoitteessa antti.lumme@adven.com.

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat