Sastamalalaisyrityksessä uhkasi päätyä tuhansia rullia paperia kaatopaikalle: Carccu sai sovittua uudet kaupat ja lahjoittaa tuoton Ukrainan sodan uhreille

Uutiset

"Pääasia, ettei paperi päädy kaatopaikalle", sanoo toimitusjohtaja Lasse Borg.

Carccu

Toimitusjohtaja Lasse Borg (oikealla).

Pakkausmateriaaleja Sastamalan Karkussa valmistava Carccu ei tällä hetkellä toimita tuotteita Venäjälle. Taustalla on sota Ukrainassa.

Tilanteen vuoksi yrityksen varastoon jäi 18 000 rullaa paperia, jota uhkasi päätyminen jätteeksi. Ne onnistuttiin kuitenkin myymään Ranskaan. Tuoton yritys on päättänyt lahjoittaa Ukrainan sodan uhreille.

"Pääasia on, ettei paperi päädy kaatopaikalle, vaan hyötykäyttöön ja kiertotalouden malli toteutuu", sanoo toimitusjohtaja Lasse Borg. Ympäristöasiat painavat erittäin paljon yrityksen vaakakupissa. "Toimintamme on vastuullisesti ja eettisesti kestävällä pohjalla. Haluamme olla käytännön ekologisten tekojen suunnannäyttäjä", Borg kertoo.

Suurimmaksi osaksi vientikauppaa tekevä Carccu seuraa tarkasti Venäjälle asetettuja pakotteita ja niiden vaikutuksia. Yritys on pyrkinyt ennakointiin, jotta tehdas saadaan pidettyä pyörimässä pahimmissakin skenaarioissa.

Carccu, paperirullia

Paperirullia Carcun tuotannossa.

· · ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat