Christian ja Minna Sastamalasta, Maija Huittisista ja Mikko Kokemäeltä tähtäävät tangokuninkaallisiksi: Äänestys käynnissä

Uutiset

Paikallisia mukana Tangomarkkinoiden laulukilpailussa.

Tangomarkkinat

Tangomarkkinat.

Tangomarkkinoilla valitaan jälleen tangokuningatar ja tangokuningas. Parhaillaan käynnissä on yleisöäänestys, johon raati on asettanut sata kilpailijaa.

Mukana ovat muiden muassa Christian Lindström ja Minna Saarinen Sastamalasta, Maija Tenkanen Huittisista ja Mikko Törmälä Kokemäeltä. Kilpailijat ovat saaneet valita kappaleet muutamista vaihtoehdoista. Lindströmin esitys on Odotin pitkän illan, Saarisen En kasvojas muista, Tenkasen Kotkan ruusu ja Törmälän Kuu, kylmä kuningatar.

Äänestys päättyy maanantaina 28. huhtikuuta kello 15. Yleisön valitsemana jatkoon pääsee neljä naista ja neljä miestä sekä raadin valitsemana sama määrä. Heidät julkistetaan heti seuraavana päivänä. Semifinaali pidetään Vantaalla 20.-21. toukokuuta. Siitä finaalin karsintaan etenee neljä naista ja neljä miestä. Kilpailu huipentuu Tangomarkkinoilla, jotka järjestetään Seinäjoella 6.-10. heinäkuuta.

Omaa suosikkiaan voi äänestää täällä.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat