Uuden alakoulun kustannukset paisuivat Huittisissa, valmistuminen venyy

Uutiset

Valtuusto hyväksyi äänin 25-10.

Huittinen, Toinen hirvi

Huittisissa valtuusto käsitteli uuden alakoulun rakentamisen tilannetta. Kohonneet kustannukset hyväksyttiin äänestyksellä.

Perustamisolosuhteita tarkentavassa suunnittelussa kävi ilmi, että rakennuksen joenpuoleinen osa on paalutettava. YIT on arvioinut paalutuksen ja painopenkan kustannuksiksi 260 000 euroa sekä suunnittelun kustannuksiksi 10 000 euroa. Muutos venyttää urakka-aikaa noin viidellä kuukaudella, mistä on arvioitu kertyvän noin 220 000 euron kustannukset.

Valtuusto sinetöi kaupunginhallituksen esityksen mukaisesti uusiksi kustannuksiksi 14,7 miljoonaa euroa. Ne sisällytetään kuluvan vuoden talousarvioon ja kahden seuraavan vuoden taloussuunnitelmaan. Mika Stenfors (hupa) esitti Antti Heikkilän (ps.) kannattamana, että hankkeen kustannuksiksi päätetään valtuuston aiemmin hyväksymä 14,3 miljoonaa euroa. Kaupunginhallituksen esitys voitti äänin 25-10.

Uuden aikataulun mukaan koulun on määrä valmistua ensi vuoden loppuun mennessä.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat