VaLePasta nelikko maajoukkueryhmään

Uutiset

Mukana ovat Sakari Mäkinen, Jiri Hänninen, Severi Savonsalmi ja Mikko Karjarinta.

Joel Banks

Päävalmentaja Joel Banks.

Miesten lentopallomaajoukkue aloittaa valmistautumisen Hopeiseen liigaan. Päävalmentaja Joel Banks ja apuvalmentaja Sami Kurttila ovat valinneet ryhmään yhdeksäntoista pelaajaa.

VaLePasta mukana ovat yleispelaajat Sakari Mäkinen ja Jiri Hänninen sekä keskipelaajat Severi Savonsalmi ja Mikko Karjarinta.

Joel Banksin suunnitelmien mukaan ryhmän koko pienenee ensin kuuteentoista pelaajaan. Sitten sitä karsitaan neljääntoista, joka on joukkue Hopeisen liigan otteluissa.

VaLePan nelikon maajoukkuekonkari on Sakari Mäkinen. Hänellä pelattuja maaotteluita on 33. Severi Savonsalmella niitä on kahdeksan ja Mikko Karjarinnalla kolme, Jiri Hännisellä ei yhtään.

"Ensimmäisen osamme pelaajavalinnoissa on paljon uusia kasvoja. Olen aina halunnut, että meillä on laaja rintama maajoukkuepelaajia, joista arvokisoihin voidaan tehdä valintoja", kertoo Joel Banks.

Tutuista nimistä Eemi Tervaportti ja Sauli Sinkkonen pitävät maajoukkueesta huilia. Heidät nähtäneen rosterissa myöhemmin. Mikko Esko on ilmoittanut päättäneensä upean uransa maajoukkueessa.

VaLePan päävalmentaja Janne Kangaskokko on maajoukkueessa apuvalmentajana.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat