VaLePa käänsi jännityksen voitoksi: "Hieman alivirittynyt tunnelma alussa"

Uutiset

Joukkueensa ylivoimainen ykkönen oli Sakari Mäkinen.

ValePa - Savo Volley

ValePa ja Savo Volley.

Mestaruusliigan finaaleissa VaLePa otti toisen voiton. Savo Volley kaatui 3-1 (17-25, 25-21,25-23,25-16).

Ensimmäisessä erässä suuri yleisömäärä kipsasi enemmän kotijoukkuetta. Otteissa oli varovaisuutta ja sen seurauksena suoria virheitä.

Toisessa erässä VaLePa hivenen vapautui. Sakari Mäkinen vastasi edelleen laitahyökkäystehoista. Severi Savonsalmi onnistui myös. Mikko Esko teki hyökkäyspisteitä toiseksi eniten Mäkisen jälkeen. Matias Tihumäen syöttövuorot olivat erävoiton kannalta tärkeitä.

Kolmannessa erässä Savo Volley sortui suoriin hyökkäysvirheisiin. Jiri Hänninen löysi pelirytmin ja sai ratkaista erän.

Neljännessä erässä VaLePa lähti Mikko Eskon syöttövuorolla karkuun. Savo Volley ei pystynyt enää nousemaan voittokamppailuun.

"Hetki meni, että löydettiin oikea tunnetila tähän peliin. Hieman alivirittynyt tunnelma alussa", sanoi päävalmentaja Janne Kangaskokko. "Peli on välillä ailahtelevaa, mutta pystyttiin hyvin saamaan paketti kasaan", hän totesi.

Sakari Mäkinen oli VaLePan ylivoimainen ykkönen. Hän urakoi taidokkaita kääntöjä ohi kolmen torjunnan ja monia uskomattomia puolustuspallojen hakuja. Risto Ruohola kunnostautui puolustuspelissä. Severi Savonsalmi nousi ottelun keskimiesten ykköseksi. Mikko Esko taikoi jälleen parhaat hyökkäyspaikat.

VaLePa johtaa finaaleita voitoin 2-0. Kolmas ottelu pelataan torstaina Sastamalassa.

Tilasto

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat