Säkylässä kärysi ratista alle 15-vuotias poika

Uutiset

Alkoholia uloshengitysilmassa 0,33 mg/l.

Kokemäellä ja Säkylässä jäi kiinni päihtynyt kuljettaja viikonloppuna. Molemmat olivat liikkeellä henkilöautolla.

Säkylässä ratista tavoitettiin alle 15-vuotias poika. Hänellä oli alkoholia uloshengitysilmassa 0,33 milligrammaa litrassa. Rattijuopumuksen lisäksi nuorukaista epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Kokemäellä valtatiellä 2 keskeytyi parikymppisen naisen matka. Hän puhalsi tuloksen 0,70 milligrammaa alkoholia litrassa uloshengitysilmaa. Tapausta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena. Nainen määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

· ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Tilaa Uutiskirje

    Uutiskirje on ilmainen.

    Tuoreimmat