Kiikassa äänestetään Rukinpolkijaa: Kärkikolmikko selvillä

Uutiset

Tunnustuksen saaja julkistetaan Maalaismarkkinoilla.

Rukki

Rukki.

Sastamalan Kiikassa valitaan Rukinpolkija. Kärkikolmikossa ovat Suvi Marjamäki, Sauli Rajala ja Pirjo Raunio.

Ensimmäisellä kierroksella sai vapaasti tehdä ehdotuksia. Niitä jätettiin seitsemisenkymmentä. Toiselle kierrokselle pääsivät kolme selkeästi eniten mainintoja saanutta.

Suvi Marjamäkeä kiiteltiin muun muassa erinomaisesta ruoasta, sitkeydestä yrittäjän taipaleella, hyvästä palvelusta ja tärkeän kohtaamispaikan luomisesta kiikkalaisille. Sauli Rajalan mahtava rukkikokoelma on nähty televisiossa ja hänelle annettiin tunnustusta ihailtavasta paneutumisesta aiheeseen. Pirjo Raunio on valtuutettuna tehnyt työtä Kiikan hyväksi ja esiin tuotiin hänen ansioitaan vapaaehtoistyössä.

Ensimmäisellä kierroksella ääniä saivat myös Sirkkaliisa Haapaniemi, Sanna Hinkkanen, Ella Junnila, Kati Juurikka, Kaarina Karjula, Hannu Kolisoja, Kaarlo Koukku, Päivi Mäki-Kerttula, Sakari Mäkinen, Markku Niemelä, Tuula Nurmi, Karoliina Koivuniemi-Ollila ja Veli Ollila, Pauli Pietilä, Marja Putti, Mika Rantanen, Timo Raunio, Leila Salmi, Kaarlo Sarkia, Matti Suuniittu, Laurie Witham, Ulla Yli-Hongisto sekä henkilöt, jotka ovat teemakoristelleet liikenneympyrää.

Rukinpolkijaa voi äänestää Kiikan kotisivuilla. Äänestys päättyy tiistaina 7. kesäkuuta.

Tunnustuksen saaja julkistetaan Rukkiviikolla vietettävillä Maalaismarkkinoilla perjantaina 10. kesäkuuta.

·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat