Sastamalan seudulle avustuksia kalastonhoitomaksuista kertyneistä varoista

Uutiset

Edistetään erityisesti kalavesien kestävän käytön ja hoidon järjestämistä sekä vapaa-ajankalastuksen edellytyksiä.

Kalastus, hauki

Kalastus.

Kalastajien maksamista kalastonhoitomaksuista on myönnetty avustuksia myös Sastamalan seudulle. Varoilla edistetään erityisesti kalavesien kestävän käytön ja hoidon järjestämistä sekä vapaa-ajankalastuksen edellytyksiä.

Kokemäenjoen yläosan kalatalousalue sai kalastuksen valvontaan ja sen kehittämiseen 3 500 euroa, nuorisotyöhön 5 300 euroa, virtavesien ja taimenkantojen hoitoon 4 600 euroa, toiminnan kehittämiseen ja yhteistyön lisäämiseen 3 500 euroa, Mahnalanselän kuhaselvitykseen 2 500 euroa sekä Hiusjoen, Karinjoen ja Jyränkosken kalataloudelliseen
kunnostukseen 9 000 euroa. Kalatalousalueen raja on pohjoisessa Kyröskoskessa, lännessä Nokianvirran Melon voimalaitoksessa ja alavirrassa Äetsän voimalaitoksessa.

Vammalan Urheilukalastajille annettiin 800 euroa lasten ja nuorten aktivointiin kalastusharrastuksen pariin.

Hankehaun painopisteinä olivat kalastusharrastuksen edistäminen, luontaisten kala- ja rapukantojen monimuotoisuuden turvaaminen sekä kalastuksen valvonta. Kalatalousalueille jaettiin lisäksi yleisavuksia kalatalousaluetoimintaan.

· ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat