Mies kaahasi huumepäissään Huittisista Punkalaitumelle

Uutiset

Auto pysähtyi piikkimattoon, kuljettaja yritti vielä juosten karkuun.

Poliisilla oli takaa-ajo Huittisissa ja Punkalaitumella keskiviikkona. Pakeneva auto pysäytettiin piikkimatolla.

Tapahtumat saivat alkunsa Risto Rytin kadulla iltapäiväkolmen aikaan. Partio yritti pysäyttää henkilöautolla liikkeellä olleen miehen, mutta tämä lähti karkuun. Pakenija ajoi huomattavaa ylinopeutta Kivirannantietä Rekikoskentielle sekä edelleen Salkinkoskentielle ja Lauttakyläntietä Punkalaitumelle.

Auto pysähtyi lopulta piikkimattoon, kun sen renkaat tyhjenivät. Mies jatkoi vielä pakoaan juoksemalla metsää kohti parikymmentä metriä, kunnes poliisi sai hänet kiinni.

Kuljettajalle tehty huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen. Nopeusrajoitukset takaa-ajon reitillä ovat 40-80 kilometriä tunnissa. Kaaharin ajotapa vaaransi muiden tienkäyttäjien turvallisuuden.

Miestä epäillään ainakin törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Asian esitutkinta jatkuu.

· ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat