Satoja pelaajia Sastamalan hiekoille isoon biitsiturnaukseen: Mukana mm. Santeri Siren ja Jyrki Nurminen, Urpo Sivula ja Valtteri Tuomisto, Vilhelmiina Prihti ja Aliisa Vuorinen

Uutiset

Kentät Kaalisaaressa ja Vinkissä.

Vilhelmiina Prihti, Aliisa Vuorinen

Vilhelmiina Prihti ja Aliisa Vuorinen. Kuva: CEV

Sastamalassa loppuviikon aikana oteltava turnaus käynnistää beach volleyn SM-kiertueen. Pelaajia on sarjoihin ilmoittautunut yli 350.

"Kaalisaaren ja Vinkin biitsikentät ovat tiiviissä käytössä aamusta iltaan. Kaikkiaan turnaus tuo Sastamalaan 2000-3000 ihmistä", kertoo VaLePan urheilu- ja tapahtumajohtaja Hanna Arve-Talvitie. "Tämä on iso piristysruiske Sastamalalle, kaupoille, ravintoloille ynnä muulle elinkeinoelämälle", hän iloitsee.

Miehissä kirkkaimmat tähdet ovat Suomen ykköspari Santeri Siren ja Jyrki Nurminen. Valepalaisista Joel Laakso pelaa Kasimir Vuorisen kanssa. Myös Urpo Sivula nähdään pääsarjassa Valtteri Tuomiston parina. Tuomisto on pelannut VaLePan juniorijoukkueissa ja hänen isänsä Jouni oli aikanaan ensimmäinen valepalainen, joka lähti ulkomaille ammattilaiseksi.

Naisissa Vilhelmiina Prihti ja Aliisa Vuorinen ovat Sastamalasta lähtöisin ja saaneet biitsioppinsa täällä. Mouhijärveltä kotoisin olevan Pinja Jokelan parina pelaa Hanna Kimpanpää, joka on VaLePan kasvatteja. Metsäkoivun sisarukset Tuuli ja Katja kuuluvat naisten sarjan ennakkosuosikkeihin.

Turnauksen järjestelyissä on mukana satakunta JunnuValepan ja VaLePan talkoolaista sekä viisi OP-kesäduunin kautta palkattua työntekijää.

Sastamala Open

15.6.2022 U14 Beach Volley, Kaalisaari ja Vinkki
16.6.2022 U18 Beach Volley, Kaalisaari ja Vinkki
17.6.2022 Aikuisten SM Beach Volley, osakilpailun karsinta, Kaalisaari
18.6.2022 Aikuisten SM Beach Volley, osakilpailu
18.6.2022 Jyrki Nurminen Beach Volley Tour, naiset, Vinkki
19.6.2022 Aikuisten SM Beach Volley, osakilpailu + finaalit, Kaalisaari
19.6.2022 Jyrki Nurminen Beach Volley Tour, miehet, Vinkki

Otteluohjelmat ja aikataulut löytyvät täältä.

· ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat