Aito Säästöpankki lopettaa mm. Kiikoisten ja Säkylän konttorit, Sastamalassa päättyy käteisen käsittely

Uutiset

Asiointi siirtynyt voimakkaasti nettiin.

Säästöpankki

Säästöpankki.

Muutosneuvottelut Aito Säästöpankissa ovat päättyneet. Niiden myötä konttoreiden määrä vähenee. Voimavaroja keskitetään ajanvarauksella saataviin palveluihin.

Kiikoisten konttori suljetaan 8. heinäkuuta ja Säkylän konttori 12. elokuuta. Yhteensä viiden konttorin palvelut yhdistetään lähikonttoreihin ja kassapalveluja keskitetään muun muassa Huittisten ja Ikaalisten konttoreihin.

Esimerkiksi Sastamalan, Hämeenkyrön ja Nokian konttoreiden kassat muuttuvat 15. elokuuta infopisteiksi. Niissä saa opastusta verkko- ja mobiilipankin sekä maksukortin käyttöön. "Käteistä rahaa infopisteissä ei enää käsitellä", selventää toimitusjohtaja Pirkko Ahonen.

Taustalla näkyy asioinnin siirtyminen voimakkaasti nettiin. Kassapalveluja käyttää enää vajaa kuusi prosenttia asiakkaista. Laina-asiakirjoista 90 prosenttia allekirjoitetaan sähköisesti. Kaikista neuvotteluista jo lähes kolmannes on verkkotapaamisia.

Henkilöstön määrä vähenee yhteensä viidellätoista. Irtisanomisiin päädyttiin viiden työsuhteen osalta. Muutosten myötä Aito Säästöpankin palveluksessa on 132 henkilöä.

· · · · ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat