Valitus tuulivoimapuiston kaavoituksesta ei menestynyt Sastamalassa

Uutiset

Kaupunginhallituksen mukaan oikeudellisesti perusteeton.

Sastamala, Kärmekallio, oikaisuvaatimus

Kiinteistöt, joille rakennuslupia haetaan. Sinisellä katkoviivalla piiretyt ympyrät kuvaavat aluetta, jolle tuulivoimaloita ei voisi sijoittaa valtuuston asutukselle määrittämän 1,2 kilometrin etäisyyden perusteella. Kaava-alue on rajattu vahvemmalla mustalla viivalla. Kuva: Sastamalan kaupungin päätöksentekoaineisto

Sastamalassa kaupunginhallitus käsitteli Kärmekallion tuulivoimapuiston kaavoituksen käynnistämisestä jätettyä oikaisuvaatimusta. Tekijä vuokrasi alueelta alkuvuodesta kaksi kiinteistöä ja sittemmin osti niistä toisen.

Kaupunginhallitus hylkäsi oikaisuvaatimuksen. Se on päätöksen mukaan oikeudellisesti perusteeton.

Oikaisuvaatimuksessa vedottiin useisiin seikkoihin. Sen mukaan esimerkiksi maanomistajia ei olisi kohdeltu tasapuolisesti. Tekijä oli hakenut kiinteistöille rakennuslupia, joita ei ole käsitelty.

Maire Villo (ps.) esitti, että asian käsittely jätetään pöydälle lisäselvityksiä varten. Kannattamattomana tämä kuitenkin raukesi. Villo kirjautti päätökseen eriävän mielipiteen.

·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat