Sastamalan lottovoittaja: "Onhan ihmisellä haaveita"

Uutiset

Huomasi tuloksen heti arvonnan jälkeen.

Lotto

Lotto. Kuva: Veikkaus

Lottoarvonnassa löytyi lauantaina yksi täysosuma. Sastamalalainen nettipelaaja nappasi itselleen huiman 14 miljoonan euron voiton. Hän huomasi onnenpotkun pelitilinsä tuloksista heti arvonnan jälkeen.

"Oli ollut niin kuuma päivä ja illalla alkoi mukavasti sataa. Päätimme lähteä vaimon kanssa vähän kävelylenkille, joten emme katsoneet lottoarvontaa. Kotiin päästyämme katsoin, että kello on jo niin paljon, että lottoarvontakin oli mennyt. Menin katsomaan tuloksia ja huomasin voiton heti", mies kertoo Veikkaukselle.

"Sanoin vaimolle, että nyt taisi köyhyys lähteä meiltä!"

Mies on pelannut jo vuosia samoilla lottoriveillä.

"Laitan aina viikoittain pari riviä Eurojackpotia ja pari riviä Lottoa. Pelaan aina samoilla riveillä", hän sanoo.

Pariskunta pääsi illalla jo sen verran juhlatunnelmaan, että kävi hakemassa kaapista konjakkipullon.

"Sattui olemaan kaapissa konjakkia, niin tuli sitten sitä vähän otettua", mies naurahtaa.

Voitosta haaveiltu ja sitä pelätty

Miehen mukaan aiemmin hänelle ei ollut osunut noin sataa euroa suurempia voittoja. Lottovoitosta on kuitenkin tavalliseen suomalaiseen tapaan haaveiltu – ja sitä on vähän pelättykin.

"Olen oikeastaan vähän pelännyt voittoa. Olen pelännyt, että jos meidän tavallinen kotielämämme muuttuu liian paljon", mies kertoo.

Voittaja toteaa olevansa nyt enemmän iloinen kuin peloissaan. Vaimon kanssa oli juteltu koko yö siitä, mitä voitto heille merkitsee. Ainakin nyt on mahdollisuus toteuttaa joitakin haaveita.

"Onhan ihmisellä haaveita", mies kertoo salamyhkäisesti.

Voitolla on tarkoitus auttaa myös aikuisia lapsia.

"Me emme ole saaneet vaimon kanssa ikinä rahaa keltään, vaan olemme kaiken omalla työllämme hankkineet. Kurjaa ei ole ollut elämä tähänkään asti, mutta kovasti on tehty töitä. Lapsetkin ovat niistä lähtökohdista kasvaneet. Nyt sitten haluamme vähän helpottaa heidän elämäänsä", voittaja suunnittelee.

Miehen 14 miljoonan euron voitto on jaetulla neljännellä sijalla suurimpien yhdelle henkilölle menneiden lottovoittojen listalla.

· ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat