Teemme teknisiä päivityksiä. Häiriöt mahdollisia.

Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta meillä tehokkaasti ja edullisesti

Perjantai 8.12.2023 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

Lauri Joonan voittomahdollisuudet vesittyivät rengasrikkoon: "Pienestä se jäi monella pätkällä kiinni"

Uutiset

Yleisöerikoiskokeella irtosi pohja-aika.

Lauri Joona

Lauri Joona. Kuva: Honza Fronek

Sastamalalainen Lauri Joona sijoittui neljänneksi junioreiden MM-sarjan osakilpailussa Virossa. Voittomahdollisuudet vesittyivät rengasrikkoon.

Yleisöerikoiskokeella Lauri Joona ajoi pohja-ajan. Takaisku kuitenkin seurasi pian. Harmillinen rengasrikko yllätti heti ensimmäisellä erikoiskokeella.

"Rengasrikon jälkeen ei vain löytynyt rytmiä menoon ja tuli ajettua varovaisesti", Lauri Joona harmitteli. "Kärjen vauhti oli kova, siihen yritettiin ja pienestä se jäi monella pätkällä kiinni."

Lauri Joona ja kartturinsa Mikael Korhonen nousivat parhaimmillaan toiseksi. Lopulta sijoitus kuitenkin jäi palkintokorokkeen ulkopuolelle.

Junioreiden MM-sarjan kokonaispisteissä Lauri Joona on neljäntenä. Sarjan päättävä osakilpailu ajetaan Kreikassa. Ennen sitä Joonan kilpailukalenterissa on sekä Suomen MM-ralli että Mikkelin SM-ralli.

· ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Seuraava:

    Edellinen: