Piispa messuaa Pyhällä Olavilla – Johan on markkinat!

Uutiset

Keskiaikaista tunnelmaa kirkonmäellä.

Tyrvään Pyhän Olavin kirkko

Tyrvään Pyhän Olavin kirkko Rautaveden rannalla. Kuva: Janne Kaarla

Sastamalassa Tyrvään Pyhän Olavin kirkolla tapahtuu sunnuntaina. Rautaveden rannalla kansallismaisemassa on luvassa keskiajan markkinatunnelmaa.

Tampereen hiippakunnan piispa Matti Repo toimittaa kirkossa piispanmessun kello 10. Markkinat alkavat pihamaalla kirkonmenojen jälkeen.

Paikalla on parikymmentä myyjää. Kaupan on muun muassa herkkuja, käsitöitä, tekstiilejä, koruja ja kirjoja. Pitkin päivää on ohjelmaa.

Markkinoille ja takaisin on kaupungin keskustasta bussikuljetus. Se ajaa non-stoppina Vammalan torilta seurakuntatalon, rautatieaseman ja Vexve Areenan kautta. Omalla autolla saapuville on pysäköinti Sipintien varrella maantien 249 pohjoispuolella.

Piispa Matti Repo on tapahtuman suojelija.

Wanhanajan markkinat, Tyrvään Pyhän Olavin kirkko, su 31.7. Piispanmessu klo 10, jonka jälkeen markkinat alkavat n. klo 11.30. Tapahtuma päättyy klo 16. Ohjelma ja esite

·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat