Paikalliset poliitikot tutustuvat museoiden arkeen Sastamalassa

Uutiset

Työharjoittelussa muun muassa ideoidaan tulevien näyttelyiden yleisötyötä ja pohditaan viestintää.

Pukstaavi

Pukstaavi.

Sastamalassa paikallisia päättäjiä osallistuu poliitikkojen museoharjoitteluun. He tutustuvat Sastamalan seudun museon ja Puktaavin arkeen.

Mukana ovat valtuutetut Miko Bergbom (ps.) ja Minna Isotalo (sd.). Bergbom on Perussuomalaisen Nuorison puheenjohtaja ja Isotalo sivistyslautakunnan puheenjohtaja.

Museoharjoittelussa päättäjät tarttuvat käytännön töihin. He muun muassa ideoivat tulevien näyttelyiden yleisötyötä sekä pohtivat viestintää.

"Viemme poliitikot päivän aikana myös Stormin kokoelmakeskukseen, jossa he pääsevät tutustumaan kokoelmatyöhön", kertovat amanuenssit Emilia Heikkilä ja Emma Kurki.

Poliitikon museoharjoittelu on Suomen Museoliiton valtakunnallinen kampanja. Se järjestetään nyt seitsemättä kertaa. Tarkoituksena on tutustuttaa päättäjiä museoiden toimintaan käytännönläheisellä tavalla.

·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat