Mies kaahasi huumepäissään poliisia pakoon Kokemäeltä: Takaa-ajo päättyi piikkimattoon kymmenien kilometrien päässä

Uutiset

Nopeus enimmillään liki 200 km/h.

Kokemäellä poliisi valvoi sunnuntaina aamuyöstä liikennettä. Alkunsa sai pitkä takaa-ajo.

Myyränkadun alueella partio pysäytti vastaantulijan. Henkilöautosta puuttui rekisterikilpi edestä ja takana oli siihen kuulumaton rekisterikilpi. Poliisien noustua selvittämään asiaa lähti kuljettaja yllättäen peruuttamaan vieressä olleen nurmikentän yli.

Pakenija suuntasi Satakunnantieltä Peipohjan rampille ja väärää kaistaa valtatielle 2 kohti Huittista. Takaa-ajo jatkui edelleen Humppilaan saakka. Siellä vastassa olivat partiot Kanta-Hämeestä ja Varsinais-Suomesta. Henkilöauto pysähtyi kahden piikkimaton jälkeen kaikkien renkaiden tyhjennyttyä.

Matkaa Kokemäeltä Humppilaan on valtatietä 2 noin 70 kilometriä. Tilanteen aikana vauhtia oli enimmillään liki 200 km/h, kun nopeusrajoitus on 80-100 km/h.

Kuljettajana oli hieman yli 40-vuotias mies. Hän on poliisille entuudestaan tuttu.

Mies puhalsi nollan. Huumausaineen pikatesti oli positiivinen amfetamiinille.

Kuljettaja otettiin kiinni. Häntä epäillään muun muassa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

· ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat