VaLePalle tappio Akaasta, Urpo Sivula loukkaantui

Uutiset

Hyökkäysteho jäi liiaksi Sakari Mäkisen harteille.

Mestaruusliigassa VaLePa kärsi tappion vieraissa. Akaa-Volley vei ottelun kotisalissaan 3-2 (30-32, 18-25, 25-23, 25-23, 15-12).

Ensimmäinen erä oli tiukkaa vääntöä. VaLePa ehti ottaa jo kaulaa, kunnes Akaa-Volley tuli rinnalle. Joukkueet etenivät tasatahtia jatkopalloille.

VaLePa koki ison vastoinkäymisen toisessa erässä, kun Urpo Sivula loukkasi jalkansa. Hän putosi torjutun pallon päälle. Pukkipaidat onnistuivat kuitenkin pitämään selvän johdon.

Pitkän erätauon jälkeen VaLePan hyökkäysteho jäi liiaksi Sakari Mäkisen harteille. Hän selviytyi hyvin, mutta se ei riittänyt hyvin pelannutta kotijoukkuetta vastaan.

Ratkaisevassa viidennessä erässä VaLePan vastaanotto oli vaikeuksissa. Akaa-Volley vei sen niukasti.

"Puolustimme ajoittain heikosti ja Akaa-Volley sai pinnoja jopa pehmeillä hyökkäyksillä", arvioi VaLePan päävalmentaja Janne Kangaskokko. Hän kuvaili peliä katastrofaaliseksi.

Akaa-Volleyn sastamalalainen päävalmentaja Olli Kunnari oli tyytyväinen. "Peli oli hieman aaltoilevaa, mutta onnistuimme tärkeillä hetkillä", hän ynnäsi.

Tilasto

· ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat