Mauri Kunnaksen elämäntyöstä pysyvä 300 neliön jättinäyttely

Uutiset

Nähtävää ja koettavaa kaikenikäisille.

Mauri Kunnas

Mauri Kunnas. Kuva: Niclas Mäkelä, Otava

Kirjailija ja taiteilija Mauri Kunnaksen uraa läpileikkaava näyttely avautuu perjantaina Espoossa. Kokonaisuus on osa Näyttelykeskus WeeGeen pysyvää tarjontaa.

Näyttely on rakennettu lähes 300 neliömetrin alalle. Se avaa runsaan kuvallisen maailman lisäksi Mauri Kunnaksen henkilöhistoriaa ja hänen kirjojensa syntyprosessia.

Nähtävää ja koettavaa luvataan olevan kaikenikäisille. Lapset voivat leikkiä näyttelyssä kirjoista tutuissa paikoissa. Siellä voi esimerkiksi kokeilla merirosvon elämää ja tutustua yhteen joulupukin tärkeimmistä työvälineistä.

"Se olisi hienoa, että lapset tottuisivat käymään tällaisissa paikoissa ja kasvaessaan kiinnostuisivat muistakin näyttelyistä", toivoo Mauri Kunnas.

Keskiössä ovat kansainvälisesti tunnetun tekijän laaja tuotanto ja elämäntyö. Esillä on muun muassa lyijykynä- ja vesiväriluonnoksia.

Mauri Kunnas on syntynyt Vammalassa vuonna 1950. Hänen kirjojaan on myyty ympäri maailmaa liki kymmenen miljoonaa.

·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat