Teemme teknisiä päivityksiä. Häiriöt mahdollisia.

Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta meillä tehokkaasti ja edullisesti

Lauantai 2.12.2023 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

Vartija yllätti polttoainevarkaat Huittisissa

Uutiset

Poliisi pidätti neljä henkilöä.

Huittisissa polttoainetta vieneet varkaat jäivät kiinni lauantain vastaisena yönä. Tapaus sattui Sammussa.

Tekijät anastivat satoja litroja polttoainetta yrityksen pihassa olleista ajoneuvoista. Ohi ajanut vartija huomasi tekijöiden henkilöauton, josta oli rekisterikilvet peitettynä.

Yllätetyksi tultuaan varkaat pakenivat välittömästi. Anastukseen käytetty välineistö ja osa polttoainekanistereista jäi paikalle.

Tekijöiden karkumatka päättyi Viialankadulle kaupungin keskustassa, kun he ajoivat päin puuta. Yrityksen omistajan neuvokas toiminta edesauttoi varkaiden saamista kiinni. Hän ajoi autonsa niin lähelle puuhun törmänneen auton ovea, ettei kuljettaja päässyt ulos.

Poliisi selvitti tapausta viikonloppuna. Tutkinnassa ilmeiden seikkojen perusteella on otettu kiinni neljä henkilöä. He ovat pidätettyinä varkauden johdosta. Kuljettajaa epäillään lisäksi kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Seuraava:

    Edellinen: