Nuoriso ideoi uusia hankkeita Sastamalassa ja Punkalaitumella: Joutsenten reitiltä rahaa toteutukseen

Uutiset

Hyppimistä, pöytätennistä ja frisbeegolfia.

Lapset, hyppy

Lapset tykkäävät hyppiä. Kuva: Pixabay

Uusia nuorten ideoimia hankkeita käynnistyy Sastamalassa ja Punkalaitumella. Leader Joutsenten reitti on myöntänyt näille tukea.

Hevostyttöjen hankkeessa hankitaan yleishyödylliseen käyttöön Sastamalan Keikyässä KT-tallille temppurata- ja estetarvikkeita. Tallilla voi hyppiä keppihevosilla ja vaikka vain omilla jaloillakin. Havaintoja on tehty. Niiden mukaan lapset ovat innokkaita hyppijöitä.

Punkalaitumella nuorisovaltuusto haluaa lisätä nuorten aktiviteetteja vapaa-ajalla ja välitunneilla. Yhteiskoulun pihaan tulee ulkokäyttöön soveltuva pöytätennispöytä.

Paikalliset frisbeegolfharrastajat sijoittavat Porttikallion frisbeegolfradan läheisyyteen frisbeegolfkoreja harjoittelukäyttöön. Niiden toivotaan tuovan uusia harrastajia lajin pariin.

Leader Joutsenten reitin hallitus käsitteli yhteensä neljän hankkeen hakemukset. Avustus myönnettiin kolmelle.

Hyväksyttyjen hankkeiden tukisumma on yhteensä noin 2 000 euroa. Joutsenten reitin kautta voidaan vuodessa avustaa nuorten hankkeita 20 000 eurolla.

· · ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat