Mies puhui naisille höpöjä hevosista

Uutiset

Poliisi muistuttaa, että uusien tuttavuuksien rahavaikeuksiin liittyviin puheisiin olisi aiheellista suhtautua varauksella.

Suomenhevonen

Hevonen. Kuva: Pixabay

Tunteisiin ja auttamishaluun vedonneita tarinoita kertoillut mies on vangittu. Häntä epäillään useista petoksista ja törkeistä petoksista.

Lounais-Suomen poliisi on saanut esitutkinnan valmiiksi. Asia siirtyy syyteharkintaan.

Rikoksista epäilty mies sai lukuisilta eri puolilla maata asuvilta naisilta yhteensä noin 47 000 euroa. Hän vetosi uhrien auttamishaluun kertomalla muun muassa vaikeuksista hevosten hoitamisessa.

Poliisi muistuttaa, että uusien tuttavuuksien rahaan ja rahavaikeuksiin liittyviin puheisiin olisi hyvä suhtautua varauksella. Tämän kaltaisissa petoksissa ei välttämättä ole kyse suoranaisesta rahan pyytämisestä. Uhrille pyritään luomaan sellainen tunne, että hänen tulisi auttaa toista ihmistä kohtuuttomalta vaikuttavassa tilanteessa. Avuntarve ei kuitenkaan välttämättä ole todellinen.

Miehen kontolla on muutakin aktiviteettia. Häntä epäillään myös tavanomaisemmista nettimyyntipetoksista.

Tapausta on selvitetty Loimaan poliisiasemalla.

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat