VaLePa kompastui Benficaan

Uutiset

Europelit jatkuvat CEV Cupissa.

VaLePa - Benfica

VaLePa. Kuva: CEV

Mestarien liigassa VaLePa eli Ford Levoranta Sastamala kärsi tappion vieraissa Benficalle 3-1 (25-16, 20-25, 25-23, 25-18). Portugalilaiset etenevät lohkovaiheeseen.

Selkeästi hävityn avauserän jälkeen VaLePa oli tilanteessa, jossa siltä vaadittiin neljä erävoittoa perättäin. Toinen erä olikin selkeästi vieraiden hallintaa ja kolmaskin pitkään. Benfica kuitenkin nousi hurjalla taistelulla varmistaen jatkopaikkansa. Neljänteen erään joukkueet vaihtoivat kentälle paljon uusia miehiä näyttämään osaamistaan.

Mestarien liigassa VaLePa karsiutui nyt viidennen kerran perättäin lohkovaiheesta alkukierrosten myötä. Benfica oli liian kova pala myös viimeksi. Historiaa VaLePa on kirjoittanut kaudella 2017-2018. Tuolloin se eteni tähän mennessä ainoana suomalaisena miesten joukkueena nykymuotoisen Mestarien liigan lohkovaiheeseen, joka tälläkin kertaa oli tavoitteena.

VaLePan Europelit jatkuvat CEV Cupissa. Vastaan asettuu Italian liigan viime kauden välieräjoukkue Vaisa Group Modena. Entisen VaLePa-hakkurin Aaro Nikulan Benfica jatkaa Mestarien liigan lohkovaiheeseen italialaisen Cuicine Lube Civitanovan, belgialaisen Knack Roeselaren ja ranskalaisen Tours VB:n jatkoksi.

Tilasto

· · · ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat