Täpärä äänestys: Sastamalan kaupunginhallitus ei aja uimahallia budjettiin

Uutiset

Päätös syntyi äänin 6-5.

Sastamala, uimahalli, Iisan pelto

Havainnekuva uimahallista Iisan pellolla. Kuva: Sastamalan kaupungin päätöksentekoaineisto

Sastamalassa uimahalli nousi pintaan kaupunginhallituksessa. Odotettavissa on aiheen ympärille keskustelua myös valtuustossa.

Jarkko Mäkipää (sd.) esitti Wilhelm von Nandelstadhin (r.) ja Kari Kaajan (kok.) kannattamana, että kaupunki päättää toteuttaa uimahalli-investoinnin ja sisällyttää sen investointisuunnitelmaan. Hankesuunnitelma tehtäisiin vuosina 2023-2024 ja investointi toteutettaisiin vuosina 2025-2026. Äänestyksessä samalle kannalle asettuivat myös Merja Helander (sd.) ja Päivi Pelttari (kok.).

Kaupunginjohtaja Jarkko Malmbergin talousarvioesityksessä uimahallia ei mainittu. Esitystä kannattivat Miko Bergbomin (ps.) varajäsen Janne Prihti (ps.), Antti-Matti Mattila (kesk.), Pirjo Raunio (kd.), Leena Saarelan (vas.) varajäsen Timo Haapanen (vas.), Maire Villo (ps.) ja puheenjohtaja Pertti Hakanen (kesk.).

Äänin 6-5 päätökseksi tuli kaupunginjohtaja Jarkko Malmbergin esitys. Kaupunginhallituksen esityksenä uimahallin rakentamista ei siis ajeta eteenpäin.

·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat