Voitto maistui LP-Vampulalle

Uutiset

Hyvä syöttöpeli oli valttia alussa.

LP-Vampula - Hämeenlinnan Lentopallokerho 13.11.2022

Vanessa Jarman. Kuva: Antti Kaskinen

Naisten Mestaruusliigassa LP-Vampula ja Hämeenlinnan Lentopallokerho hamusivat kumpikin sarjapisteitä. Kotijoukkue vei pitkän kaavan ottelun nimiinsä 3-2 (25-20, 25-15, 22-25, 22-25, 15-5).

LP-Vampulan hyvä syöttöpeli oli valttia kahdessa ensimmäisessä erässä. Vastustajat kuitenkin palasivat pitkältä tauolta sisuunteina ja ottivat kaksi seuraavaa erää. Kotijoukkue tahtoi voittoa selvästi enemmän, kun se jyräsi viidennen päätökseen murskanumeroin.

"Meillä on ollut paljon eriä, joiden voittaminen on ollut meille lähellä, mutta ei tarpeeksi lähellä. Meidän pitää jatkaa tästä ja pitää hyvää henkeä yllä", sanoi keskitorjuja Vanessa Jarman. Hänet palkittiin joukkueensa parhaana.

"Emme pystyneet kontrolloimaan heidän peliään", tunnusti päävalmentaja Ziga Kos pitkän erätauon jälkeisistä tapahtumista. Kuitenkin voitto irtosi ja se maistui makealta. "Tästä ottelusta kertyi enemmän positiivisia kuin negatiivisia kokemuksia", Kos sanoi.

Tilasto

· · · ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat