Menestyskiertue huipentuu Lallintalolla – Vesterinen: "Kaikilla mausteilla"

Uutiset

Vesterinen Yhtyeineen soittaa erikoispitkän finaalikonsertin Köyliössä.

Tero Vesterinen, Vesterinen Yhtyeineen

Tero Vesterinen. Kuva: Heikki Salonen

Köyliön Lallintalolla huipentuu lauantai-iltana menestyksekäs kiertue. Vesterinen Yhtyeineen aikoo soittaa erikoispitkän finaalikonsertin.

Kiertue Meissä asuu elämä starttasi puolisentoista vuotta sitten albumin julkaisun myötä. Rupeama on käsittänyt nelisenkymmentä esiintymistä. Kruununsa se saa Köyliössä.

"Esitämme Lallintalolla 'kaikilla mausteilla' massiivisen shown, joka vie yleisön tunnelmasta toiseen aina riehakkaasta soiton riemusta liikutuksen partaalle", lupaa Tero Vesterinen. "Huippuvireessä oleva yhtyeemme on suunnitellut finaalikonserttiin upean erikoispitkän kokonaisuuden ilman väliaikaa tunnelman ja jännityksen ylläpitämiseksi", hän kertoo.

Tero Vesterinen paljastaa, että Lallintalolla on tarkoitus esittää kaikki Meissä asuu elämä -albumin kappaleet kokonaan livenä. "Ja lisäksi iso pino vanhoja, tuttuja biisejä vuosien varrelta", hän sanoo.

Lallintalon puuhamies Tomi Virén on konsertista innoissaan. "On todella hienoa, että Vesterinen Yhtyeineen haluaa päättää tämän huikean kiertueen nimenomaan täällä. Illasta tulee iso ja kokonaisvaltainen", hän iloitsee. Tomi Virén odottaa täyttä tupaa ja väkeä ympäri Suomen.

Juhlaillan aloittaa Mikko Harju. Hänet tunnetaan muun muassa hiteistään Sinä riität, Taivas ei oo rajana ja Voittamaton.

Vesterinen Yhtyeineen Lallintalolla la 3.12. Ovet auki klo 19, Mikko Harju klo 20, Vesterinen Yhtyeineen klo 22. Liput ja lisätiedot

· · ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat