Huittisten, Kokemäen ja Säkylän koululaisia Yrityskylään

Uutiset

Elämyksellinen oppimiskokonaisuus työelämästä, taloudesta, yrittäjyydestä ja yhteiskunnasta.

Yrityskylä

Kuudesluokkalaiset toimivat Yrityskylässä oikeissa yrityksissä ammateissa. Kuva: Iiro Rautiainen

Satakunta saa oman Yrityskylän. Toimintaan osallistuvat muun muassa Huittisten, Kokemäen ja Säkylän kuudes- ja yhdeksäsluokkalaiset.

Yrityskylä on elämyksellinen oppimiskokonaisuus työelämästä, taloudesta, yrittäjyydestä ja yhteiskunnasta. Kuudesluokkalaiset simuloivat yhteiskunnan ja yritysten toimintaa pienoiskaupungiksi rakennetussa oppimisympäristössä. Yhdeksäsluokkalaiset johtavat tiimeinä oikeaa yritystä toiminnallisella peliareenalla.

"Tutkitusti Yrityskylä lisää nuorten talousosaamista", tietää TAT Satakunnan kumppanuuspäällikkö Suvi Ylikylä-Elers. "Yrityskylään osallistuneet nuoret hakevat innokkaammin kesätöihin sekä kokevat hallitsevansa taitoja, joilla menestyä työelämässä", hän kertoo.

Yrityskylä aloittaa Satakunnassa ensi syksynä. Sen sijainti Porissa vahvistuu myöhemmin. Toimintaa tukevat kuntien lisäksi säätiöt ja yritykset.

· · · ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat