Teemme teknisiä päivityksiä. Häiriöt mahdollisia.

Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta meillä tehokkaasti ja edullisesti

Perjantai 8.12.2023 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

Pirkanmaalla sairaalat ruuhkautuneet jatkohoitoa odottavista

Uutiset

Kiireettömiä toimenpiteitä joudutaan siirtämään.

Kantasolukeräys, sairaala

Sairaala. Kuva: PPSHP

Taysin sairaalat ovat ruuhkautuneet. Vuodepaikat ovat täyttyneet poikkeuksellisen monista jatkohoitopaikkaa odottavista.

Sairaaloihin on ohjautunut aiempaa selvästi enemmän sellaisia potilaita, joilla ei ole terveydellistä syytä olla erikoissairaanhoidossa. Turvallista kotiutumista tai jatkohoitopaikkaa odottavia on kymmeniä.

Taysin päivystys Acuta on myös ruuhkautunut vuodepotilaista. Erittäin pitkiksi ovat venyneet erityisesti niiden hoitoajat, jotka eivät ole kriittisesti sairaita. Päivystykseen tulee hakeutua vain tilanteissa, joissa hoito ei voi odottaa oman terveysaseman aukeamista.

"Jatkohoito-ongelmalla on merkittävä vaikutus henkilöstön jaksamiseen ja sitä kautta myös erityisesti hoitohenkilöstön saatavuuteen. Tays pystyy suoriutumaan omista tehtävistään, jos jatkohoito-ongelma saadaan kuntoon", sanoo vs. johtajaylilääkäri Eija Tomás.

Hankalan tilanteen vuoksi kiireettömiä toimenpiteitä joudutaan siirtämään. Kiireellinen ja päivystyksellinen hoito turvataan.

· · · ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Seuraava:

    Edellinen: