LP-Vampulalla taas pitkä peli, voiton vei LiigaPloki: "Bensa oli lopussa"

Uutiset

Kotijoukkue venytti trillerierän yhdeksänteen katkaisupalloon.

LP-Vampula - Pihtiputaan LiigaPloki 17.12.2022

LP-Vampula ja Pihtiputaan LiigaPloki hakivat voittajaa viisi erää. Kuva: Antti Kaskinen

Mestaruusliigassa LP-Vampula kärsi kotona tappion Pihtiputaan LiigaPlokille. Vieraat veivät voiton 2–3 (18-25, 25-20, 21-25, 32-30, 9-15).

Ensimmäisessä erässä LP-Vampula sortui lukemattomiin virheisiin. Toisessa joukkue sai pelinsä paremmin kuosiin. Kolmas oli jälleen vieraiden heiniä ja neljännestä kehittyi varsinainen trille, jonka kotijoukkue venytti yhdeksänteen katkaisupalloon. Viidennessä erässä LP-Vampula ei enää saanut LiigaPlokin etumatkaa kiinni.

"Bensa oli lopussa, emmekä voineet edes harjoitella normaalisti", sanoi päävalmentaja Ziga Kos. "Tämä ei ollut ihanteellinen peli meiltä, teimme paljon virheitä eikä kommunikaatio toiminut pelaajien välillä. Tärkeää oli kuitenkin saada se yksikin sarjapiste", hän totesi.

LP-Vampulalle ottelu oli jo kahdeksas viisieräinen tällä kaudella ja kuuden päivän sisällä kolmas. Kuudesta joukkueelle on jäänyt kaksi pistettä.

Joulutauon jälkeen LP-Vampula kohtaa vieraissa Kuusamon Pölkyn 4. tammikuuta.

Tilasto

· · · ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat