Hoivakoti Ilolan toiminta loppuu Kauvatsalla, mallia kannattavalle toiminnalle ei löytynyt

Uutiset

Jokaiselle asukkaalle etsitään uusi, sopiva koti.

Vanhus, ikäihminen

Ikäihminen. Kuva: Pixabay

Esperi Care sulkee Sastamalan ja Kokemäen rajalla Kauvatsalla toimivan Hoivakoti Ilolan. Yhteistoimintaneuvottelut ovat päättyneet.

"Kävimme yhdessä henkilöstön kanssa läpi erilaisia vaihtoehtoja ja keinoja jatkaa toimintaa, mutta kannattavan toiminnan mallia ei löydetty", kertoo aluepäällikkö Patrik Ekström.

Jokaiselle työntekijälle tarjotaan uutta tehtävää toisista Esperin yksiköistä. Lisäksi on taloudellinen kannustin siirtymiseen.

"Toivomme jokaisen työntekijän pysyvän meillä edelleen töissä. Asukkaiden siirto uuteen kotiin toteutetaan yhdessä Sastamalan kaupungin kanssa. Yksikön toimintaa ei lopeteta, ennen kuin jokaiselle asukkaalle on löydetty uusi sopiva koti", sanoo Patrik Ekström.

Asukkaiden palvelu- ja vuokrasopimuksella on puolen vuoden irtisanomisaika.

"Sulkeminen voi herättää paljon huolta ja kysymyksiä ja vastaamme niihin parhaamme mukaan", lupaa Patrik Ekström.

Esperi järjestää Hoivakoti Ilolassa asukkaille ja heidän läheisilleen Sastamalan kanssa tiedotustilaisuuden 9. tammikuuta kello 15-17. Paikalla on myös kaupungin asiakaspalveluohjaajia.

· ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat