Teemme teknisiä päivityksiä. Häiriöt mahdollisia.

Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta meillä tehokkaasti ja edullisesti

Perjantai 8.12.2023 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

VaLePalla työläs paluu arkeen Vantaalla

Uutiset

Karli Allik toi energiaa kentälle.

VaLePa - Vantaa Ducks 4.1.2023

VaLePa teki Vantaalla tiukan iltapuhteen. Karli Allik (keskellä) oli yksi voiton takuumiehistä. Kuva: Suomen Lentopallo

Mestaruusliigassa VaLePa palasi joulutauolta Vantaa Ducksin vieraana. Voitto lähti vieraiden matkaan 2-3 (25-22, 26-24, 23-25, 14-25, 10-15).

Ducks aloitti terhakkaasti viemällä kaksi ensimmäistä erää. Pitkän erätauon jälkeen VaLePa sai pelin juonesta kiinni. Karli Allik takoi pisteitä vaikeistakin paikoista. Neljännen erän vieraat ottivat murskaluvuin 14-25. Viidennen erän varmisti VaLePalle Urpo Sivula terävillä hyökkäyksillään ja kovilla syötöillään.

"Ducksin vastaanotto oli riittävällä tasolla, joten jouduimme hakemaan muita lääkkeitä kuin kova syöttöpeli. Oli tietysti hienoa nousta kahden hävityn erän jälkeen voittoon, mutta jatkossa pitää katsoa isoa peliä", sanoi VaLePan päävalmentaja Janne Kangaskokko.

"Nämä olivat meille tärkeät kaksi pistettä. Ducks pelasi nyt paremmin kuin vieraissa meillä syksyllä. Ensimmäiset kaksi erää olivat meiltä vähän vaisuja ja onnistuin tuomaan kolmanteen erään energiaa kentälle", totesi Karli Allik. Hänet palkittiin joukkueensa parhaana.

VaLePa kohtaa keskiviikkona 11. tammikuuta vieraissa PerPon Rovaniemellä.

Tilasto

· · · ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Seuraava:

    Edellinen: