Vieraat vahvempia Huittisissa: LP-Vampula aloitti pirteästi LP Kangasalaa vastaan

Uutiset

"Menetimme punaisen langan", sanoi päävalmentaja Ziga Kos.

LP-Vampula - LP Kangasala 8.1.2023

LP-Vampula pelasi puolitoista erää pirteästi, mutta se ei riittänyt liigakkakkos LP Kangasalaa vastaan. Kuva: Antti Kaskinen

Mestaruusliigassa LP-Vampula kohtasi kotona LP Kangasalan. Vieraat veivät voiton 1-3 (25–19, 20–25, 20–25, 18–25).

Vampula aloitti pirteästi vei ensimmäistä erää jopa 19-11. Vieraiden päävalmentaja Arttu Keränen pyöritti vaihtorulettia ja joukkue kuroi piste-eroa pienemmäksi. Kentällä nähtiin myös entinen vampulalainen Iina Andrikopoulou, joka on Kangasalan tuore vahvistus. Vampula vei ensimmäisen erän selvin numeroin nimiinsä.

Toisessa erässä kotijoukkue oli jo sangen hyvässä johtoasemassa. "Kangasala tuli todella kovaa ja me menetimme rytmimme", sanoi Vanessa Jarman.

Kolmannessa erässä Vampula oli koko ajan takamatkalla. Liigan kakkonen jauhoi pisteitä totutulla rutiinillaan.

Neljättä erää mentiin Kangasalan johdossa. Vampula kuitenkin tasoitti pelin kahteen otteeseen. Kangasala kokosi jälleen itsensä sekä vei erän ja ottelun.

"Pelasimme puolitoista erää hyvin, mikä ei Kangasalan kaltaista joukkuetta vastaan riitä mihinkään. Menetimme punaisen langan emmekä löytäneet keinoa kääntää peliä jälleen eduksemme. Koko ottelu oli turhauttava kun emme pelanneet omalla tasollamme", kertasi LP-Vampulan päävalmentaja Ziga Kos.

LP-Vampula saa vieraaksi LP Viestin Salosta keskiviikkona 18. tammikuuta.

Tilasto

· · ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat