Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Sunnuntai 23.6.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Vetisyys syö Pirkanmaan teitä, reikien paikkaus haastavaa

Uutiset

Vauriot saattavat ilmaantua ja laajeta hyvin nopeasti, joten kuljettajilta vaaditaan varovaisuutta.

Kangastie

Reikä tiessä.

Runsaat sulamisvedet ja sateiset säät ovat aiheuttaneet päällysteiden reikiintymistä muun muassa Pirkanmaalla. Vauriot saattavat ilmaantua ja laajeta hyvin nopeasti, joten tienkäyttäjiltä vaaditaan varovaisuutta.

Asfaltissa olevien reikien paikkaus on haastavaa kosteissa olosuhteissa. Töitä päästään tekemään tehokkaammin silloin, kun tiet kuivahtavat.

"Mikäli paikkauksia ei pystytä tekemään, varoitetaan liikennettä päällystevaurioista. Myös nopeusrajoituksia voidaan joutua laskemaan tai kaistoja sulkemaan ongelmallisimmilla tieosuuksilla, kunnes vauriot saadaan pysyvämmin korjattua", kertoo teiden kunnossapidon asiantuntija Ossi Saarinen Väylävirastosta.

Havaituista vaurioista kannattaa ilmoittaa eteenpäin, kiireellisissä tapauksissa Tienkäyttäjän linjalle puhelinnumeroon 0200 2100.

· · · ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin - muista painaa linkkiä, jotta tilaus tulee voimaan. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: