Sastamala tilaa faktaa päätöksenteon tueksi, asiantuntijayritys tekee uimahallin rahoituksesta esiselvityksen

Uutiset

Arvioidaan myös ratkaisun vaikutusta kaupungin talouteen.

Sastamala, uimahalli, Iisan pelto

Havainnekuva uimahallista Iisan pellolla. Kuva: Sastamalan kaupungin päätöksentekoaineisto

Sastamala teettää uimahallin rahoitus- ja toteutusvaihtoehdoista esiselvityksen. Työ tilataan asiantuntijayritys Inspira Oy:ltä.

Esiselvityksessä tunnistetaan investointiin parhaiten soveltuvat rahoitus- ja toteutusmuodot sekä arvioidaan sen vaikutusta kaupungin talouteen rahoitus- ja toteutusmallien suhteen. Viime vuosina Inspira on toteuttanut kymmeniä vastaavia toimeksiantoja ja ollut avustamassa kilpailutuksessa.

Kaupunki saa kattavan selvityksen päätöksenteon tueksi toteutus- ja rahoitusmallin valinnassa sekä selkeän suosituksen hankkeen ominaisuuksiin ja kaupungin tavoitteisiin parhaiten soveltuvasta valinnasta.

Esiselvitys laskutetaan toteutuneiden tuntien perusteella. Arvioitu työmäärä on 40-45 tuntia. Asiantuntijoiden keskimääräisellä tuntiveloitushinnalla veloitus arvonlisäverottomana on 8 000-9 000 euroa. Arviota ei ylitetä ilman toimeksiantajan hyväksyntää.

Inspiran omistaa Kuntarahoitus Oyj.

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat