LP-Vampula taipui Puijo Wolleylle

Uutiset

Pitkältä erätauolta joukkue tuli taistellen.

Teija Vuorenmaa

Teija Vuorenmaa. Kuva: Antti Kaskinen

Mestaruusliigassa LP-Vampula kohtasi vieraissa Puijo Wolleyn. Kotijoukkue oli kovempi luvuin 3–1 (25–20, 25–12, 22–25, 25–19).

Puijo Wolley aloitti ottelun vahvasti ja määräsi tahdin. LP-Vampula pääsi juonesta kiinni vasta ensimmäisen erän loppupuolella. Toisessa erässä vieraat olivat jo paremmin mukana ja pisteitä taottiin aluksi tasatahtiin. Pitkältä erätauolta LP-Vampula tuli taistellen ja vei kolmannen erän. Neljäs erä alkoi tasaisena, mutta tilanteesta 16-16 Puijo Wolley meni menojaan.

LP-Vampulan manageri Timo Talvitie näki positiivisena joukkueen nousun kolmannessa erässä. "Puijo on kuitenkin sen verran kova joukkue, että se osaa itsekin tehdä pisteitä. Ei meidän tarvitse heille niitä virheillämme lahjoittaa. Puijo hyökkäsi todella vahvasti", hän sanoi. LP-Vampulan parhaana palkittiin Teija Vuorenmaa.

Huittislaiset pelaavat seuraavaksi Suomen Cupin välierässä LP Kangasalaa vastaan perjantaina.

Tilasto

· · · ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat