Huittinen ja Hoyerswerda herättävät ystävyyttä

Uutiset

Korona kuritti kansainvälistä toimintaa.

Huittinen

Huittinen..

Ystävyyskaupunkitoiminta on uudelleen virkistymässä Huittisissa. Korona aiheutti yhteistyöhön pidemmän tauon.

Huittisten ja saksalaisen Hoyerswerdan ystävyyskaupunkitoiminnan käynnistämisestä tulee 25 vuotta. Hoyerswerdan ylipormestari Torsten Ruban-Zeh on lähettänyt Huittisten edustajille kutsun ylipormestarin vastaanotolle ja juhlaviikonlopun viettoon syyskuussa.

Kaupunginhallitukselle esitetään, että kutsu otetaan vastaan. Edustajiksi lähtisivät luottamushenkilöistä valtuuston puheenjohtaja Jouni Isotalo ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Arto Metsämäki sekä viranhaltijoista kaupunginjohtaja Viveka Lanne ja elinvoimajohtaja Riikka Peippo.

Huittisilla on ystävyyskaupungit myös Virossa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Viron Keilan kanssa on ollut erityisesti kulttuuripainotteista kanssakäymistä. Pohjoismainen yhteistyö sen sijaan on hiipunut.

Ystävyyskaupunkitoimintaan on kaupunginhallituksen määrärahoissa varattu 4 000 euroa.

·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat