Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Tiistai 25.6.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Uimahallin kylmävesiallas käyttöön Huittisissa

Uutiset

Tekninen valiokunta äänesti asiasta.

Uimahalli

Uimahalli.

Huittisissa uimahallin kylmävesiallas on palautettu käyttöön. Tekninen valiokunta linjasi asiaa äänestämällä.

Kylmävesiallas oli poissa käytöstä osana energian säästämistä. Vanhusneuvolta tuli esitys, että kylmäallas otettaisiin jälleen käyttöön virkistyksellisistä ja terveydellisistä syistä. Jo aiemmin asia oli esillä toimielimessä, mutta tuolloin se ei edennyt.

Tekninen valiokunta päätti äänin 2-5, että kylmävesiallas otetaan veden jäähdytyksellä käyttöön välittömästi. Viranhaltijan pohjaesityksessä veden jäähdytystä ei olisi otettu käyttöön. Äänestyksessä voittaneen vastaesityksen teki Mika Stenfors (hupa).

Kylmäaltaassa veden lämpötila on noin +6 astetta.

·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin - muista painaa linkkiä, jotta tilaus tulee voimaan. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: