Pukstaavin kahvilassa aloittaa uusi yrittäjä

Uutiset

Paikallisten yhdistysten ja yritysten kanssa monipuolista yhteistyötä.

Kahvila Pukstaavin terassi

Kahvila Pukstaavin terassi. Kuva: Laura Vanzo

Sastamalassa Kahvila Pukstaavi saa uuden yrittäjän. Ovet aukeavat myöhemmin keväällä.

Uutena yrittäjänä aloittaa nokialainen Maiju Pyykkö yhtiökumppaneineen. Valintaan vaikuttivat hänen aiempi kokemuksensa museokahvilatoiminnasta ja markkinoinnista sekä Kirjakorttelin matkailullista kehittämistä tukeva toimintasuunnitelma.

"Pukstaavi ja Kirjakortteli kokonaisuudessaan ovat innostava ja inspiroiva toimintaympäristö. Museovierailu on aina kävijälleen elämys, joka useimmiten huipentuu museokauppaan ja kahvilaan. Tällä ajatuksella haluamme tarjota museovierailun yhteyteen nautinnollisen kahvi- ja herkkuhetken uudistuvassa kahvilassa", sanoo Minna Pyykkö.

Tuotevalikoimaa tullaan laajentamaan muun muassa vohvelimenulla.

"Tuomme kahvilaan monipuolisen kahvileipien ja herkkujen valikoiman ja kirjallisuuteen liittyviä tapahtumia. Toivomme myös paikallisten yhdistysten ja yritysten kanssa monipuolista yhteistyötä. Vohvelimenu julkaistaan avajaisten yhteydessä ja tulossa on myös nimikkoleivos-kilpailu", Pyykkö kertoo suunnitelmista.

Kirjakorttelin museot ja Kahvila Pukstaavi lähtevät yhdessä kehittämään tapahtumia kahvilatoiminnan ympärille.

"Miltä kuulostaisi vaikkapa islantilaisen Riddari-neuleen ohjattu neulontahetki tai suomalaisen sanan ja runon tapahtuma kaikenikäisille?" visioi Minna Pyykkö.

Kahvila Pukstaavi avaa ovensa 21. huhtikuuta.

· · · ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat