Tutut suosikit vetävät Sataedussa, hakijamäärä kasvoi

Uutiset

"Myönteiset uutiset alueen talouskehityksestä ja työvoimapulasta näkyvät myös tuloksissa", kertoo opiskelijapalvelupäällikkö Kristiina Salmi.

Sataedu

Sataedu.

Sataedussa hakijamäärät kasvoivat yhteishaussa. Tuttujen suosikkialojen suosio jatkuu.

Hakijoista ensisijaisia oli 526. Viime vuonna heitä oli 458.

"Ensisijaisten hakijoiden määrä on kasvanut lähes kaikissa tutkinnoissa. Myönteiset uutiset alueen talouskehityksestä ja työvoimapulasta näkyvät myös tuloksissa", kertoo opiskelijapalvelupäällikkö Kristiina Salmi.

Suosituimmat alat suhteessa paikkamääriin ovat sähkö- ja automaatioala sekä sosiaali- ja terveysala. Suuri osa tutkinnoista keräsi hakijoita tarjolla olevia opiskelupaikkoja enemmän.

"Tuttujen suosikkialojen suosio jatkuu edelleen. Ilahduttavaa on myös se, että hakijoiden toiveet ovat jakautuneet suhteellisen tasaisesti", sanoo Salmi.

Koulutuksiin, joihin jää avoimia opiskelupaikkoja, avataan jatkuva haku. Yhteishaun valinnat julkistetaan kesäkuun puolivälissä.

Sataedulla on toimipisteet muun muassa Huittisissa ja Kokemäellä.

· · ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat