Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Maanantai 24.6.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Tutut suosikit vetävät Sataedussa, hakijamäärä kasvoi

Uutiset

"Myönteiset uutiset alueen talouskehityksestä ja työvoimapulasta näkyvät myös tuloksissa", kertoo opiskelijapalvelupäällikkö Kristiina Salmi.

Sataedu

Sataedu.

Sataedussa hakijamäärät kasvoivat yhteishaussa. Tuttujen suosikkialojen suosio jatkuu.

Hakijoista ensisijaisia oli 526. Viime vuonna heitä oli 458.

"Ensisijaisten hakijoiden määrä on kasvanut lähes kaikissa tutkinnoissa. Myönteiset uutiset alueen talouskehityksestä ja työvoimapulasta näkyvät myös tuloksissa", kertoo opiskelijapalvelupäällikkö Kristiina Salmi.

Suosituimmat alat suhteessa paikkamääriin ovat sähkö- ja automaatioala sekä sosiaali- ja terveysala. Suuri osa tutkinnoista keräsi hakijoita tarjolla olevia opiskelupaikkoja enemmän.

"Tuttujen suosikkialojen suosio jatkuu edelleen. Ilahduttavaa on myös se, että hakijoiden toiveet ovat jakautuneet suhteellisen tasaisesti", sanoo Salmi.

Koulutuksiin, joihin jää avoimia opiskelupaikkoja, avataan jatkuva haku. Yhteishaun valinnat julkistetaan kesäkuun puolivälissä.

Sataedulla on toimipisteet muun muassa Huittisissa ja Kokemäellä.

· · ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin - muista painaa linkkiä, jotta tilaus tulee voimaan. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: