LP-Vampulan kausi paketissa, tie mitalipeleihin katkesi

Uutiset

Joukkue taisteli hyvin.

Puijo Wolley - LP-Vampula 24.3.2023

LP-Vampula kävi tiukan taistelun paikasta välieriin. Antti Kaskinen[7c]

Naisten Mestaruusliigassa LP-Vampulan unelma välieräpaikasta haihtui Kuopiossa. Puijo Wolley oli kotonaan vahvempi erin 3-1 (25-23, 25-23, 12-25, 25-18).

Ottelu oli tiukkaa ja tasaista taistelua heti alusta lähtien. Puijo vei kaksi ensimmäistä erää niukimmalla mahdollisella eli kahden pisteen erolla. Kotijoukkueen passari Oksana Rusnachenko loukkasi jalkansa ja joutui jättämään pelin kesken. Vampula ei kuitenkaan osannut tarttua tähän mahdollisuuteen, vaan sortui virheisiin yksi toisensa perään.

LP-Vampulan nousujohteinen kausi on paketissa. Sen kuluessa joukkue hitsaantui hyvin yhteen.

"Harmittaa vietävästi, että menetimme pelin omiin tyhmiin ja helppoihin virheisiin. Nyt on aika tyhjä olo. Olen kuitenkin ylpeä tästä joukkueesta, sillä saavutimme vaikean alkukauden jälkeen hyvän sijoituksen", sanoi LP-Vampulan parhaana palkittu Lotta Kukkonen. "Tämä on ollut hieno joukkue ja nyt on mieli haikea, kun jatkosta ei ole tietoa", hän jatkoi.

Puolivälieräsarja päättyi Puijo Wolleylle 3-2.

Tilasto

· · · ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat