Huittisten Säästöpankkisäätiöltä merkittävä lahjoitus korkeakoulumaailmaan

Uutiset

Suuruudeltaan satatuhatta euroa.

Huittisten Säästöpankkisäätiö, Satakunnan korkeakoulusäätiö

Satakunnan korkeakoulusäätiön hallituksen puheenjohtaja Sampsa Kataja ja toimitusjohtaja Katariina Yrjönkoski sekä lahjoittajien edustajina Huittisten Säästöpankkisäätiön toimitusjohtaja Hannu Vähähyyppä ja Satakuntaliiton valtuuston ensimmäinen varapuheenjohtaja Tapio Huhtanen.

Satakunnan korkeakoulusäätiö on saanut Huittisten Säästöpankkisäätiöltä merkittävän tuen. Se on suuruudeltaan satatuhatta euroa.

Summa on kohdistettu kahteen Porin yliopistokeskukseen sijoittuvaan lahjoitusprofessuuriin. Ne painottuvat dataintensiivisen informaatioteknologiaan. "Näemme, että Porin yliopistokeskuksella on erittäin tärkeä merkitys koko maakunnan kehittymiselle ja keskus lisää osaltaan koko maakunnan vetovoimaa", kertoo Huittisten Säästöpankkisäätiön toimitusjohtaja Hannu Vähähyyppä.

Satakuntaliitto lahjoitti Satakunnan korkeakoulusäätiölle 300 000 euroa käytettäväksi satakuntalaisen tohtorikoulutoiminnan käynnistämiseen.

·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat