Nuorilta uusia hankkeita Sastamalaan ja Huittisiin: Palokuntalaisille leirivarusteita, yrittäjille koneita

Uutiset

Leader Joutsenten reitti myönsi tukia.

Kiikan VPK

Kiikan VPK:n nuoriso-osasto harjoittelee.

Leader Joutsenten reitille on hyväksytty uusia nuorten hankkeita muun muassa Sastamalaan ja Huittisiin. Tuen saa esimerkiksi useampi 4H-yrittäjä.

Sastamalassa Kiikan VPK:n nuoriso-osasto päivittää leirivarustuksensa. Länsi-Suomen pelastusalan liitto järjestää ensi kesänä viikon mittaisen palokuntaleirin. Palokunnan nuoret ovat innokkaita lähtemään leirille oppimaan lisää palokuntataitoja ja saamaan uusia ystäviä.

4H-yrittäjä Melina Laaja hankkii Melinan tapahtumapalvelulle jääkaappipakastimen ja tapahtumateltan. Tavoitteena on myydä tarjoiluja sekä musiikki- ja tanssiesityksiä erilaisiin tapahtumiin.

Huittisissa Vampulan 4H-kerhon hankkeessa valmistetaan kerhossa mukana oleville lapsille kerhohupparit. Huppareiden teossa käytetään muun muassa lasten omia piirustuksia.

4H-yrittäjä Iida Vähä-Jaakkola hankkii leipomotoiminnan käynnistämiseen liittyviä kodinkoneita. Tavoitteena on leipoa ihmisille tilauksesta ja käydä torilla myymässä leivonnaisia.

4H-yrittäjä Oskari Yli-Sipilä hankkii pihanhoitoyrityksen tarvitsemat koneet, esimerkiksi ruohotrimmerin. Tavoitteena on leikata nurmikoita ja tehdä pieniä pihatöitä asiakkaille, kuten siistiä pihoissa pensaiden alustoja tai rakennusten vierustoja. Talvisin aikomuksena on kolata pihoista lunta.

Nuorisohankkeen tuki on enimmillään 800 euroa. Joutsenten reitin hallitus käsittelee hakemuksia seuraavan kerran tiistaina 30. toukokuuta. Hakemusten jättämisen takaraja on perjantai 19. kello 12.

Uuden ohjelmakauden varsinainen maaseudun yritys- ja hanketukien haku ei ole vielä alkanut.

· · ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat